Als de Kerstman komt (nieuwe show)

Gepubliceerd op 12 september 2022 om 12:59

Als de Kerstman komt (nieuwe show) 

Nieuwe show 15 t/m 26 december 2022

Ook op beide Kerstdagen

Harry Slinger als Willy Alberti, Marjolijn Touw als Tante Leen, Rob van de Meeberg als Johnny Jordaan & verwarde (Kerst)man, Evert de Vries als toneelmeester en Rosa Mee als gastvrouw. Bert Stoots (piano) en René Trok (accordeon).

 

Tante Leen en Willy Alberti worden door gastvrouw Rosa Mee ontvangen voor de Kerstshow. Samen wachten zij op de Kerstman, die heeft toegezegd de show te komen opvrolijken. Maar waar blijft hij toch? In afwachting van de Kerstman, beginnen zij al vast met het zingen van Kerstliedjes. Gelukkig, hij komt toch nog opdagen! Maar wat is er met hem gebeurd? Hij ziet er niet uit! Toch geen ongeluk met zijn slee? En waar zijn de rendieren? En nog veel erger: hij weet niet meer wie hij is. Iedereen is behulpzaam en probeert de Kerstman met Kerstliedjes en verhalen weer de oude te laten zijn.

 

Vorig jaar zat corona de voorstellingen in de weg. Dit jaar zijn de vooruitzichten gunstig en kijken we uit naar een vernieuwde versie. Dit keer niet alleen met Tante Leen, Willy Alberti en onze bekoorlijke gastvrouw Rosa Mee, want we kregen het geweldige bericht dat Johnny Jordaan ook komt! Bovendien is er een bekwame toneelmeester toegevoegd die alles in goede banen zal leiden. Als de Kerstman komt in de Jordaan wordt een feestelijke voorstelling, met veel andere (Kerst)liedjes en met verrassende nieuwe wendingen! Zal de Kerstman weer de oude worden? Zing uit volle borst mee en geef de Kerstman zijn geheugen terug!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.