Marjolijn in Harmonie theatervoorstelling

Gepubliceerd op 9 juni 2024 om 10:29

Marjolijn in Harmonie theatervoorstelling

Wegens groot succes keert Harmonie terug naar het Wilminktheater, van 27 juni t/m 6 juli 2024. Deze muzikale en komische voorstelling, die garant staat voor een avond vol lachen en ontroering, heeft de harten van het publiek veroverd. Een voorstelling waar een lach en een traan zich in hoog tempo afwisselen, en die absoluut niet gemist mag worden!

De chaos van het samenzijn
Harmonie is een bitterzoete komedie over de perikelen van een dorpsharmonie. Na ruim dertig jaar wordt dirigent Herbert vervangen door de ambitieuze en koppige dirigent Kim-Kyung. Zijn overtuiging dat je een partij moet kunnen zingen voordat je het kunt spelen, valt niet bij iedereen in goede aarde. Wanneer blijkt dat onderlinge liefdesrelaties stuk lopen, er geen geld meer is voor nieuwe instrumenten én ze hun oefenruimte kwijtraken, is de ellende en chaos niet te overzien. Wie redt het orkest van de ondergang?

Sterrencast
Harmonie, een productie van het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, weet zich door acteurs als John Buijsman, Marjolijn Touw, Rutger de Bekker, Desi van Doeveren en Finn Poncin verzekerd van een sterrencast. Hun jarenlange ervaring op het podium en sublieme timing is een gouden combinatie voor dit komische theaterstuk. In het orkest spelen professionele amateurs die hun sporen in de muziek hebben verdiend.

Van donderdag 27 juni t/m zaterdag 6 juli 2024 wordt deze zomerkomedie gespeeld in het
Wilminktheater in Enschede. Daarna volgen voorstellingen in Steenwijk, Leusden en Deventer. Op
6 juni waren wij bij de perspresentatie in het AFAS Theater in Leusden.

https://www.ilovetheater.nl/reprise-komische-muziektheatervoorstelling-harmonie/

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.