2008 | 25 jr. Karin Bloemen 

Marjolijn speelde op 26 en 27 oktober 2008 als solo-artieste in de 25 jaar jubileum show van Karin Bloemen in theater Carré.

25 jaar jubileum Karin BLoemen
Op 27 oktober 1983 was de première van de musical De zoon van Louis Davids, het eerste professionele optreden van Karin, de eerste in een lange reeks grote successen. Precies 25 jaar later, op 27 oktober 2008, kwam haar Jubileum DVD-box uit met daarop vele hoogtepunten uit die 25 jaar. En vierde Karin dit jubileum met een grote show in Carré. Een heerlijke, lange avond terugblikken, met een propvolle zaal en camera’s om het te registreren. De show van de 27e werd opgenomen en zal worden aangevuld met hoogtepunten uit eerdere shows als “Bosje Bloemen” en “LA on tour”. Ook waren Cor Bakker, Stanley Burleson, Gerard Joling en Adelheid Roosen te bewonderen.

Op Oudejaarsavond 2008 werd de show uitgezonden door de VARA, maar natuurlijk niet helemaal. Op de dvd staat de integrale registratie, twee en een half uur intens plezier, hilarische conferences en de mooiste liedjes uit de rijke carrière van Karin Bloemen.