2012 |   The Little Mermaid

Marjolijn speelde van 16 juni 2012 tot 25 maart 2013 als de zeeheks Ursula in de Disney musical The Little Mermaid. Wegens een nieuwe uitdaging stopte ze eerder dan de show.

Het verhaal van The Little Mermaid speelt zich af diep in de zee en vertelt over de getalenteerde en knappe zeemeermin Ariël, de jongste dochter van Koning Triton. Ze verlangd naar het leven op het land en ze wil er alles aan doen om bij de mensen en haar onbereikbare liefde, prins Erik, te kunnen zijn. Haar vader is hier niet mee eens en wil dat ze in de zee blijft wonen. Ondertussen dreigt er het kwade van zeeheks Ursula, de zuster van Koning Triton. Ze leeft op zielen en is door hem verbannen naar het onderrijk en zal er alles doen om heerseres over de wereldzeeën te worden. Op 16 juni 2012 was de Première van de The Little Mermaid in het Luxor Theater Rotterdam.

Marjolijn was wel erg dol op haar rol en zei daarover bij Musical Reports:
“Ik heb alle facetten die ik leuk vind van haar en wat zo leuk is aan de rol van Ursula, dat ze eigenlijk heel kinderachtig is. Ze vindt zichzelf heel grappig en sexy en ze vindt zichzelf helemaal niet kwaadaardig. Het is heel leuk om al die kleuren in die rol te krijgen.”


De rol word nu overgenomen door Ellis van Laarhoven. De musical is nog steeds te zien. Wil jij naar The Little Mermaid? Ga dan naar: www.musicals.nl/the-little-mermaid.