2013 | Sister Act

Marjolijn speelt vanaf 18 juli 2013 in de musical Sister Act als Moeder Overste van het klooster. Ze deelt haar rol met Simone Kleinsma. Het is hilarische en swingende musical waarbij je bijna niet stil kan zitten!

Het verhaal van Sister Act gaat over Doloris van Cartier (gespeeld door Carolina Dijkhuizen), een diva met veel zangtalent maar met weinig succes. Doordat ze perongeluk getuige is van een moord, wordt ze noodgedwongen verstopt in een klooster met nonnen die niet kunnen zingen en een strenge, maar uiterst geestige moeder Overste. Doloris helpt de nonnen, het klooster en herontdekt haar eigen stem.

Op 3 maart 2013 was de Première van Sister Act het AFAS Cirustheater in Den Haag. Op 18 juli 2013 had Marjolijn haar première.

Wil jij graag Marjolijn als Moeder Overste zien? En genieten van de swingenste musical van Nederland? Ga dan naar: www.musicals.nl/sister-act!

 

 

 

Marjolijn speelt in de musical Sister Act als Moeder Overste! Ze neemt deze hoofdrol over van Simone Kleinsma en deelt de rol met Karin Bloemen! Het is een hilarische en swingende musical waarbij je bijna niet stil kan zitten!

 

Het verhaal van Sister Act gaat over Doloris van Cartier (gespeeld door Carolina Dijkhuizen), een diva met veel zangtalent maar met weinig succes. Doordat ze perongeluk getuige is van een moord, wordt ze noodgedwongen verstopt in een klooster met nonnen die niet kunnen zingen en met een strenge, maar uiterst geestige Moeder Overste. Doloris helpt de nonnen, het klooster en herontdekt haar eigen stem.

Op 3 maart 2013 was de Première van Sister Act in het AFAS Cirustheater in Den Haag. Op 18 juli 2013 beleefde Marjolijn haar première.

 

Wil jij graag Marjolijn als Moeder Overste zien? Kijk dan op de Speellijst wanneer ze speelt! De musical is nog tot en met 10 augustus 2014 te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen!

 


"Ze zijn ondeugend, geestig, fabulous, goddelijk, swingend en een hit!"