Nieuws Marjolijn Touw

Musical Grease is van start!

Musical Grease is begonnen! Let's go together!

Marjolijn speelt in de musical Grease Miss Lynch. William Spaay speelt Vince Fontaine, Esmee Dekker speelt Rizzo, Jonathan Vroege Kenickie. Sandy en Danny worden gespeeld door Danique Graanoogst en Tristan van der Lingen. De musical Grease is een fenomeen. Het is een van de langstlopende musicals ooit op Broadway en werd in ons land een begrip door de film die 45 jaar geleden met veel succes in de bioscopen draaide. Om die verjaardag te vieren komt er een nieuwe frisse versie van deze musical naar de theaters. Het wordt een feest voor jong en oud met een cast van 24 talenten, een live orkest en natuurlijk alle hits.

Grease vertelt het verhaal over de tieners Danny en Sandy die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd wanneer Sandy voor haar laatste schooljaar naar Rydell High overstapt. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar een lid van de T-Birds die vooral stoer wil overkomen op zijn vrienden. De brave Sandy probeert te veranderen en sluit zich aan bij de Pink Ladies. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samen brengen, maar voor hoe lang? Overleven ze de beproevingen van het tienerleven en vinden ze opnieuw de ware liefde?

Grease staat garant voor een avond topamusement met lekkere humor en sprankelende dansen. Deze show wil je niet missen en moet je als publiek in het theater live beleven onder het motto: Grease – Let’s go together!

Wil je Marjolijn ook zien schitteren? Boek nu en ga naar: https://greasemusical.nl/#speellijst

Lees meer »

Als de Kerstman komt (nieuwe show)

Als de Kerstman komt (nieuwe show) 

Nieuwe show 15 t/m 26 december 2022

Ook op beide Kerstdagen

Harry Slinger als Willy Alberti, Marjolijn Touw als Tante Leen, Rob van de Meeberg als Johnny Jordaan & verwarde (Kerst)man, Evert de Vries als toneelmeester en Rosa Mee als gastvrouw. Bert Stoots (piano) en René Trok (accordeon).

 

Tante Leen en Willy Alberti worden door gastvrouw Rosa Mee ontvangen voor de Kerstshow. Samen wachten zij op de Kerstman, die heeft toegezegd de show te komen opvrolijken. Maar waar blijft hij toch? In afwachting van de Kerstman, beginnen zij al vast met het zingen van Kerstliedjes. Gelukkig, hij komt toch nog opdagen! Maar wat is er met hem gebeurd? Hij ziet er niet uit! Toch geen ongeluk met zijn slee? En waar zijn de rendieren? En nog veel erger: hij weet niet meer wie hij is. Iedereen is behulpzaam en probeert de Kerstman met Kerstliedjes en verhalen weer de oude te laten zijn.

 

Vorig jaar zat corona de voorstellingen in de weg. Dit jaar zijn de vooruitzichten gunstig en kijken we uit naar een vernieuwde versie. Dit keer niet alleen met Tante Leen, Willy Alberti en onze bekoorlijke gastvrouw Rosa Mee, want we kregen het geweldige bericht dat Johnny Jordaan ook komt! Bovendien is er een bekwame toneelmeester toegevoegd die alles in goede banen zal leiden. Als de Kerstman komt in de Jordaan wordt een feestelijke voorstelling, met veel andere (Kerst)liedjes en met verrassende nieuwe wendingen! Zal de Kerstman weer de oude worden? Zing uit volle borst mee en geef de Kerstman zijn geheugen terug!

Lees meer »

Theaterroute Huizen (2022)

Theaterroute Huizen (2022)

Wat is de Theaterroute?

De Theaterroute Huizen is een culturele en verrassende route door Huizen en Blaricum. Tijdens de route word je door een gids meegenomen naar verschillende historische locaties waar je korte theatervoorstellingen beleeft over de geschiedenis van het Gooi en Huizen in het bijzonder. De voorstellingen worden gespeeld door professionele acteurs, lokaal bekende acteurs en aanstormende talenten. Aan het einde van de route komen de groepen bij elkaar om samen naar de eindvoorstelling te kijken. De avond wordt afgesloten met een borrel.

Editie 2022 ‘De slag om de Zuiderzee’

Dit jaar vindt de Theaterroute plaats van 5 tot en met 10 september. Het thema is ‘De slag om de Zuiderzee’. In dit thema zijn verschillende voorstellingen gemaakt die gespeeld worden op nu nog geheime plekken in Huizen en Blaricum. Iedere avond is er tussen 18.00 en 18.45 uur inloop op de hoofdlocatie.

https://www.theaterroute-huizen.nl/

 

Lees meer »

Marjolijn terug als Tante Leen

Marjolijn terug als Tante Leen!

In december is Marjolijn weer terug als Tante Leen. Na het grote succes van 'Hemelse Kerst in de Jordaan' in 2019 presenteert Nederlied nu met een sterrencast de NIEUWE Amsterdamse muzikale Kerstshow:  'Als de Kerstman Komt in de Jordaan'! 

Ga naar speellijst voor meer informatie

Lees meer »

Voorstelling Samen solo start vanaf 1 okt

Samen solo start vanaf 1 okt

In Samen Solo brengen Marjolijn Touw en Frans Mulder de hoogtepunten van twee voorstellingen bij elkaar. Het zijn verhalen over twee levens die bijzonder veel raakvlakken hebben. Marjolijn vertelt, met als leidraad haar vele musicalrollen, haar levensverhaal. Frans blikt openhartig terug (en vooruit) op een leven lang theater.

Ga naar de speellijst en boek deze fantastische voorstelling!

Lees meer »

Marjolijn deze week in de Margriet

Marjolijn deze week in de Margriet (nr 25)

Margriet 25 ligt vanaf donderdag 3 juni in de schappen! Met daarin deze week onder andere alles over zomergeluk, verander je ogen in echte blikvangers én een interview met actrice Marjolijn Touw.

 

Bron:  https://www.margriet.nl/nieuws/margriet-25-2021-onderwerpen/

Lees meer »

Kerstshow geannuleerd

Kerstshow geannuleerd

In overleg met cast en team van ‘Als de Kerstman Komt’ heeft Stichting Nederlied moeten besluiten om de Kerstshow, waar o.a. Marjolijn in te zien was, te annuleren. Het is in de huidige omstandigheden niet mogelijk om deze productie tot stand te brengen.

Lees meer »

Marjolijn speelt in nieuwe kerstvoorstelling

Samen met Rob van de Meeberg, Harry Slinger, Evert de Vries en Rosa Mee, speelt Marjolijn in een nieuwe kerstvoorstelling in het Zonnehuis te Amsterdam! Dit keer zijn zij niet als Tante leen en Johnny Jordaan te zien, maar geheel als zichzelf.  


Verhaal

Harry Slinger en Marjolijn Touw worden door gastvrouw Rosa Mee ontvangen voor een Kerstshow. Zij wachten op de Kerstman. Die heeft toegezegd hun theatervoorstelling te komen opvrolijken. Maar… hij komt maar niet opdagen. Ze beginnen alvast met het zingen van Kerstliedjes, zoals "Als de Kerstman komt in de Jordaan" (van Tante Leen), "Uren dagen maanden jaren" (van Johnny Jordaan). En dan komt een verwarde man de theaterzaal binnenvallen. Hij lijkt sprekend op de Kerstman, alleen; hij ziet er niet uit! Zijn kleren zijn aan flarden en hij is volkomen de kluts kwijt! Sterker nog, hij weet niet meer wie hij is. Aan de hand van de Kerstliedjes en met verhalen probeert het gezelschap zijn geheugen op te frissen. 

Gaat dat lukken? Wij zijn net zo nieuwsgierig als u!

Meer info:

https://www.nederlied.nl/als-de-kerstman-komt

Ga naar de speellijst voor wanneer de voorstellingen zijn

Lees meer »

Marjolijn speelt 26 juli solo-voorstelling

Marjolijn speelt 26 juli solo-voorstelling in de La Mar Theater

Na rollen in talloze musicals als Sister act, Was getekend, Annie M.G. Schmidt en Hello, Dolly! is het hoog tijd voor een show waarin Marjolijn Touw zelf eens het middelpunt is. Met als leidraad haar musicalrollen, vertelt Marjolijn in Marjolijn Touw houdt van jou haar levensverhaal. Want daarin gebeurt een heleboel! Zowel in haar privéleven; twee huwelijken, een scheiding en een dochter, als op haar werk; drie Musical Awards, de Pall Mall Exportprijs en de Pisuisse Prijs. In alle drukte zet Marjolijn een pruik op, plakt ze een pukkel op haar neus en speelt ze vrolijk een akelige heks, terwijl ze eigenlijk de zachtheid zelve is. Hoe ze het toch allemaal doet? In Marjolijn Touw houdt van jou legt ze dat haarfijn uit, omlijst door de mooiste nummers uit haar carrière.

 

Boek nu!

Lees meer »

Marjolijn speelt vanaf 22 februari in Kees & Co!

Marjolijn speelt vanaf 22 februari in Kees & Co!

Vanaf 22 februari 2020 is Marjolijn Touw te zien in de comedyserie Kees & Co met Simone Kleinsma, Plien van Bennekom, Tibor Lukács, Lizzy van Vleuten, Maurits van Brakel en Tina de Bruin.

Klik hier voor wat leuke eerste beelden! Kees & Co is te zien vanaf 22 februari op RTL4.

Lees meer »

 

Marjolijn in mei te zien in musical On Stage!

Van 20 t/m 25 mei 2015 is Marjolijn te zien in de musical On Stage!

Na het succes van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Movie2Musical presenteert de Stadsgehoorzaal in samenwerking met Vuur en Vlam produkties de nieuwe voorstelling On Stage, een backstage musical. Een zinderende productie over de magie van theater voor en achter de schermen.

 

De musical wordt gespeeld in de Stadsgehoorzaal in Kampen! Reserveer nu je kaarten via de speellijst of www.stadsgehoorzaalkampen.nl.

Lees meer »

 

Sister Act is GESTOPT

Sister Act is gestopt

Sister Act is definitief gestopt op zondag 10 augustus 2014. Iedereen bedankt die is geweest! Wij hopen dat iedereen genoten heeft van de musical.

Geplaatst door marjolijntouw.nl

Lees meer »

 

Sister Act STOPT op 10 augustus 2014

Sister Act stopt definitief op 10 Augustus 2014 in het AFAS Circustheater Scheveningen!
De musical maakt plaats voor de opvolger Billy Elliot.

Op 10 augustus 2014 speelt Marjolijn en de rest van de cast de definitief laatste voorstelling!

Ga voor tickets naar www.seetickets.nl voor het te laat is!!

Geplaatst door Brian18

Lees meer »

 

Marjolijn vervangt Kleinsma bij Sister Act

Simone Kleinsma geeft bij de musical Sister Act het stokje door aan Marjolijn Touw.

Simone Kleinsma stopt vanwege dat ze een rol heeft in de theaterversie van Moeder, Ik Wil bij de Revue. "Moeder Overste gaat naar Moeder, Ik Wil bij de Revue", zei Simone woensdag in het radioprogramma van Gijs Staverman.

"Ik word heel goed vervangen door Marjolijn Touw. Die doet het perfect", zei Simone die de komende tijd wil gebruiken om even bij te komen. "Ik moet even vakantie hebben. Ik kan niet van de ene productie in de andere duiken." Touw was bij Sister Act al de alternate van Kleinsma.

Bron: Nu.nlGeplaatst door marjolijntouwfansite

Lees meer »

 

Marjolijn leest voor!

Marjolijn heeft vanmorgen voorgelezen op basisschool OBS Corantijn in Amsterdam!

Vanochtend zijn de Nationale voorlees dagen 2014 van start gegaan!!
Marjolijn las voor aan de kinderen van groep 1 en 2 op de OBS Corantijn in Amsterdam!!

Geplaatst door Brian

Lees meer »

 

Veiling musicalles brengt 405 euro op!

Veiling musicalles brengt 405 euro op!

De veiling is vanmorgen om 10 uur gesloten!

 Manuella heeft het hoogste bod uitgebracht van 405 euro!!
Een top bedrag voor giro 555!

Wij wensen haar heel veel plezier met de musical les van Marjolijn!

 

Geplaatst door marjolijntouwfansite

Lees meer »

 


 

Goddelijke roeping voor Marjolijn

Hemelse uitdaging voor Marjolijn!

Marjolijn wordt de alternate van Simone Kleinsma voor de rol als Moeder Overste! Moeder Overste is de non die de leiding heeft in het Klooster en over al haar nonnen. Marjolijn is druk bezig met de repetities. Waarschijnlijk is ze half mei voor het eerst te zien in Sister Act! 

Geplaatst door marjolijntouwfansite

Lees meer »

 

Marjolijn gestopt met The Little Mermaid

Marjolijn is gestopt met The Little Mermaid

Marjolijn gaat speelt vanaf heden niet meer als de zeeheks Ursula in The Little Mermaid. Ze gaat een nieuwe uitdaging aan. Ellis van Laarhoven neemt haar rol over. Zelf zegt ze dat ze met heel veel plezier een jaar lang de rol van zee heks Ursula heeft gespeeld en doordat The Little Mermaid voorlopig nog te zien is in het Beatrix Theater Utrecht en ze al een nieuwe uitdaging op de agenda had staan, kon ze de rol niet tot het einde blijven spelen. Ze kan nog niets zeggen over haar nieuwe uitdaging, maar volgens Marjolijn wordt dat binnenkort vanzelf duidelijk!

Geplaatst door marjolijntouwfansite

Lees meer »

 

Marjolijn in Goede Tijden, Slechte Tijden!

Marjolijn Touw heeft een gastrol gekregen in Goede Tijden, Slechte Tijden!

Marjolijn speelt de rol van Frederique Weber, een vrouw waar Jef Alberts nogal erg van onder de indruk is na een geslaagde blind date. Marjolijn zal vanaf 13 maart de boel in Meerdijk op stelten zetten!

Geplaatst door marjolijntouwfansite

Lees meer »